Sveriges populäraste nattklubbar

Det är inte ovanligt att få något riktigt drömlikt i blicken när det talas om nattklubbar och då kanske främst när man talar om de lite större varianterna. Du vet de där nattklubbarna som man bara kan hitta i New York, London eller kanske Barcelona. Trots att det kan vara väldigt kul och spännande att gå på en riktigt stor klubb i ett annat land så börjar faktiskt Sveriges krogar att bli allt mer konkurrenskraftiga. Är det de största och mest eftertraktade nattklubbarna i Sverige som man är ute efter då är det tveklöst Stockholm som man ska besöka, men det finns även många riktigt bra alternativ i andra större städer i landet.

Bästa alternativen i Stockholm

Det spelar ingen roll varför du känner för att gå ut och festa. Kanske ska du fira födelsedagen, att du har köpt nya fönster från Nettofonster.se som passar utmärkt till renoveringsobjektet du köpt eller så vill du bara hänga med vänner. I Stockholm kan du hitta mängder av härliga nattklubbar som det till och med talas om i kvällstidn

ingar och i veckopressen.

Några klubbar är naturligtvis mer populära än andra. Alla Stockholms klubbar står inte högst upp på listan. Vill du besöka de mest kända klubbarna är det Spybar, Sturecompaniet, Debaser, Café Opera och Ambassadeur som du ska välja mellan. Både Sturecompaniet och Ambassadeur är en av Sveriges absolut största och välbesökta ställen. Hit vänder du dig om du vill dansa hela natten lång till häftig musik och träffa människor av alla dess slag. Vill du mingla runt bland kändisar är Café Opera det tveklöst bästa alternativet. Här har till och med kungligheter setts till genom åren.

OBS! I Stockholm är det inte ovanligt att du kan behöva skriva upp dig på en gästlista för att ens ha möjlighet att komma in på en klubb. Detta gäller inte alla ställen, men ta det säkra framför det osäkra och skriv upp dig och ditt sällskap i god tid.

Andra kända nattklubbar i Sverige

Trots att Stockholm är den plats som innehåller flest stora och kända klubbar så finns det också många andra platser i Sverige som kan vara värda ett besök. I Göteborg kommer du bland annat att kunna dansa loss på Trägår’n eller varför inte ta dig vidare till Etage som du hittar i Malmö. Har du bestämt dig för att åka ner till Gotland och festa så kan klubb Gutekällaren eller Burmeister hjälper dig med goda drinkar och bra musik.

Även om Båstad inte är en speciellt stor stad så är klubben Pepes Bodega helt klart värd att nämnas. Det här stället är känt för att ha ett riktigt vilt nattliv och samlar människor i alla möjliga åldrar för en lång och rolig natt.

Leave a Reply