Nattklubbar i Malmö

 

Om du vill gå ut på nattklubb i Malmö har du ett överflöd av alternativ att välja på. Här finns det gott om entreprenörer som har insett skåningarnas fäbless för bra fest och startat upp verksamheter för att mätta ett behov. Det är dock inte kvantiteten av nattklubbar som är Malmös största fördel. Istället är det kontakten med kontinenten som har gjort att staden har en av Sveriges bästa klubbscener med ett stort urval av kvalitetsklubbar. Med nattklubbar som sträcker sig från små och intima lokaler till stora jättedansgolv kan du välja just din favorit.

Oavsett vilken dag i veckan du vill gå ut är chansen stor att Etage har öppet. Med fyra klubbkvällar varje vecka är Etage ett av de mest frekvent besökta ställena i hela Malmö. Här är festkänslan lika närvarande, oavsett om du går hit på en måndag eller

Young people dancing in nightclub

lördag. Det gör att Etage har utvecklats till något av en institution i Malmö och de fortsätter att locka många besökare till sig året om. Om du vill ha så billigt pris på inträdet som möjligt bör du gå hit före midnatt eftersom du då får rabatt på din inträdesbiljett.

Slagthuset är stället för dig som gillar enorma klubbar. Den här nattklubben är inte bara stor med Malmö-mått mätt. Faktum är att den är störst i hela Skandinavien sett till yta. Det betyder att du har gott om plats att dansa loss på dansgolvet till någon av alla internationella DJs som brukar komma hit och spela sina senaste produktioner. Det är tydligt att Slagthuset har sneglat till utländska partydestinationer som Ibiza för att få rätt känsla i lokalen. Eftersom det är 20-årsgräns kan du också gå hit även när du inte har åldern inne för andra klubbar med högre åldersgräns.

Om du är ute efter en annan typ av klubberfarenhet än den klassiska house-musiken kan Cuba Café vara något för dig. Här får du latinamerikanska rytmer levererade direkt från Havana för att försätta dig i en härlig känsla av fiesta. När du sippar på en Cuba Libre och hör tonerna från någon salsalåt är du ursäktad om du för ett ögonblick tror att du befinner dig på en bar någonstans på Kuba.

Leave a Reply