Fira nyår med Justin Bieber

Att fira in det nya året ihop med Justin Bieber står sannolikt på många människors önskelista. Nu blir det möjlighet för någon med lite extra slantar i plånboken, när Justin Bieber ihop med hotellet Fontainebleau Miami Beach säljer ett exklusivt VIP-paket. Prislappen är hisnande, men så är också innehållet på paketet. Det händer då och då att kändisar erbjuder VIP-upplevelser där de själva ingår som sällskap, men då brukar det handla om att dra in pengar till välgörenhet. Plattformen Omaze har lyckats hitta en modell där de kan erbjuda vanliga människor unika VIP-upplevelser med kändisar, samtidigt som de drar in pengar till välgörenhet.

Smycken, champagne och takvåning ingår

Biljetter till Justin Biebers nyårskonsert kostar runt fem miljoner styck – men då ingår också en hel del godsaker. Om du skulle slå till på en biljett får du ta med dig nio vänner till Miami och ni får all lyx ni någonsin kan föreställa er. Vad sägs om en gigantisk takvåning, ett helt stall med lyxbilar ni får disponera fritt och gratis champagne? Och självklart även de bästa platserna till Justin Biebers exklusiva nyårsspelning. På nyårsdagen ingår även SPA-behandlingar och en privat kock som lagar vad era magar helst önskar. Det ingår även en shoppingrunda på en smyckebutik, där du får välja smycken för runt en miljon svenska kronor. Endast ett VIP-paket finns tillgängligt och det gäller först till kvarn!

VIP-upplevelser för vanliga människor

Skulle du vilja ha en privat spelning med U2, få livsråd från Sir Richard Branson eller käka pizza med Matt Damon och Ben Affleck? Det här är bara några av de upplevelser som finns tillgängliga på plattformen Omaze. Där får vanliga människor chansen att vinna upplevelserna, genom att köpa lotter med startpris runt 90 svenska kronor. Intäkterna går till välgörande ändamål. Före Omaze handlade välgörenhetsauktioner om att få så mycket pengar som möjligt från en enda givare, nu handlar det snarare om att använda den ekonomiska kraften hos den stora massan. Eftersom det är ett lotteri får alla möjlighet att vinna. Men vill man vara helt säker på att få en oförglömlig VIP-upplevelse kan man förstås köpa Justin Biebers nyårspaket.

Leave a Reply