Nattklubbar i Västerås

Västerås är en jämförelsevis liten stad, trots att det är Sveriges femte största stad: här bor runt 140 000 invånare. Trots att befolkningsmängden är liten jämfört med svenska storstäder som Göteborg och Stockholm kan dock även Västerås invånare åtnjuta ett levande nattliv, på någon av stadens nattklubbar.

Den största nattklubben i Västerås är Blue Moon Bar. Blue Moon Bar är ett av de bästa ställena i Västerås för en helkväll ute, då man både kan äta på restaurang, ta en drink i baren och dansa vilt på denna nattklubb. Blue Moon Bar delas in i tre dansgolv som erbjuder olika musikstilar: ett för r&b, ett för schlager och ett med de senaste danshitsen. Alla kan med andra ord hitta något som de gillar att dansa till på Blue Moon Bar.vasteras_domkyrka_speglar_sig_i_svartan

På grund av att det är den största nattklubben i Västerås lockar Blue Moon Bar till sig många festsugna människor under helgen. Om man tycker att det blir för hektiskt, och letar efter ett lite lugnare uteställe, kan man istället besöka Nya Hattfabriken med den tillhörande klubben Hatthyllan. Nya Hattfabirken ligger i centrala Västerås, inte långt från Blue Moon Bar, och även här kan man börja kvällen med en middag innan man går över till dans och drinkar. Maten som serveras är svensk husmanskost och långkok, och miljön och stämningen är en kombination av fransk bistro och amerikansk diner. När man sedan har smält maten kan man gå upp på övervåningen av det gula huset, där klubben Hatthyllan håller låda varje fredag och lördag fram till 03.00.

Också centralt ligger nattklubben Publik, som är en nyrenoverad och nystartad nattklubb (de öppnade under våren 2014) som håller till i nattklubben Plutos gamla lokaler. Här har man inrett i art déco, och det utlovas nattliv som håller internationell standard.

Om du inte känner för att gå ut på klubb över huvud taget, utan snarare för att anordna en fest hemma, ska du gå in på Fri-frakt.nu. Där kan du nämligen hitta en Partykungen-rabattkod, så att du kan köpa allt du behöver till festen till bra pris. Sedan är det bara att rocka loss!

Leave a Reply