Nattklubbar i Göteborg

I Sveriges näst största stad finns ett flertal nattklubbar att dansa, dricka drinkar och hänga på under nattetid. Det är dock i princip enbart på helgerna som dessa är öppna och för en som är partysugen börjar festen redan på fredag eftermiddag.

Avenyn för den som vill vara upp länge

I hela Göteborg kan man hitta små barer, pubar och mysiga restauranger med alkoholtillstånd. Den som vill investera i en fastighet kan kika in på sidan Tessin som är en sida för investerare.Dock är det inte alla som får ha öppet långt in på småtimmarna utan här finns vissa begränsningar. På avenyn i Göteborg är dock öppettiderna generösa och här kan man svänga på de lurviga till 03.00 på fredagar och till kl 05.00 på lördagar. Vilken klubb på avenyn som passar dig kan du läsa vidare om nedan.

En drink i trevligt sällskap

Är du inte den personen som gillar att dansa och stå vänt mot en dj kvällen lång? I så fall kanske en bar med goda drinkar mer är din grej? På avenyn finns en drinkbar kallad Locatelli, här är bartendrarna riktigt duktiga på drinkar och de görs i höga glas med en läcker frukt på toppen. Drinkarna är med andra ord perfekta för Instagram men också väldigt goda att sippa på under kvällen. Klientelet på denna bar är trendiga 20+ personer som gärna socialiserar med nya människor. På detta ställe finns en stor uteservering med infravärme året om.

After work en fredag med gratis mat

För den som inte gillar sena nätter och en slö dag i soffan på lördagen är fredags-after work att rekommendera. Att gå direkt från jobbet en fredag för after work är en riktig klassiker i Göteborg. Det finns flera ställen som har halva priset i baren samt bjuder på pizza under första delen av kvällen. Ett sådant ställa är Lounges som ligger i början av avenyn. Här finns en härlig terrass som lockar kollegor kvällen lång. Personalen är trevlig och musiken hög. Fram till kl 22.00 är det halva priset på alla dricka i baren.

Party fram till söndag morgon 05.00

För den mest partyglada finns på toppen av avenyn nattklubben Park Lane som är mycket uppskattad. Denna klubb lockar folk i alla åldrar och har gjort så under många år. Klubben öppnar vid 22.00-23.00-tiden och är öppet ända till kl 05.00 på söndag morgon. Det är som mest folk på klubben från kl 02.00 och framåt. Ofta är det hit många drar sig när de andra nattklubbarna i närheten stänger. Även krogpersonal som stänger sina ställen tidigare går till Park Lane efter arbetsskiften. Klubben är stor och det finns flera barer att välja bland. Musiken är hög och kända dj:s brukar inta dj-båsen och spela allt från house-musik till schlager. Park Lane är ett måste för den som är en riktig partyprins eller partypingla!

Leave a Reply