Nattklubbar i Göteborg

 

Göteborg har länge haft ett rykte om sig att vara en stad för fest och stoj. Här är många av stadens allra bästa nattklubbar centrerade till huvudgatan Avenyn, vilket gör att du enkelt kan ta dig mellan olika ställen om du känner för ett miljöombyte. Ofta räcker det dock att välja ett av ställena för att du ska ha nog att göra för en hel kväll. Oavsett om du vill lyssna på schlagerhits

Club Dj

eller dansa till någon ny dänga av en het houseproducent kan du hitta en lämplig nattklubb i Göteborg. När du går längs Avenyn kan du välja och vraka mellan en lång rad olika vattenhål.

Om det finns en klubb i Göteborg vars rykte har nått andra delar av landet lär det vara Push. En anledning till det är att ägarna som driver klubben faktiskt kommer ifrån Stockholm. Det är den berömda Stureplansgruppen som har sett till att ta konceptet med glamorös fest till västkusten. Om du har varit på nattklubb vid Stureplan vet du därför vad som väntar: här ser du människor som är villiga att spendera pengar och ha riktigt kul. Som besökare får du därför räkna med att betala en lite högre inträdesavgift, men i gengäld får du några timmar på ett ställe med garanterat taggade gäster.

Bara ett stenkast härifrån ligger Park Lane. Hit bör du gå om du gillar att mingla bland en mer blandad publik. Med tanke på att Park Lane har gott om utrymme i sina stora lokaler är det inte så konstigt att det ryms många olika typer av människor som har gått ut för att ha en bra kväll. Ändå är det ofta fullt på dansgolvet, vilket tyder på klubbens popularitet. Eftersom Park Lane brukar ha öppet ända till 05.00 är det ett ställe som är att lätt att hamna på när du vill ha en lång kväll av dans.

På sommaren ställer klubbarna fram stolar och bord utomhus för att du ska njuta av svala sommarnätter. Om du vill ha en lika skön känsla hemma kan du köpa utemöbler och på så sätt skapa en härlig miljö, oavsett om du vill arrangera din egen fest eller bara ha en trevlig måltid under bar himmel.

Leave a Reply